vrm-multisysteemAls u meer dan zes vertrekken in een kantoor of woonhuis wilt voorzien van klimaatbeheersing  komt u terecht in de VRF Multi-Systemen. Dit is de top op het gebied van klimaatbeheersing, hierbij kunt u tot 64 binnendelen op één buitenunit monteren.

Met dit systeem kan men koelen in de ene ruimte en tegelijkertijd verwarmen in de andere ruimte. Met de invertertechniek in het VRF Multi Systemen  worden hoge rendementen gehaald. Hoger dan tot dusver voor mogelijk werd gehouden. Dit maakt de VRF Multi Systemen tot één van de meest geavanceerde systemen op de Nederlandse markt. De intelligente gelijkstroom(DC) invertertechnologie zorgt ervoor dat het geleverde vermogen wordt aangepast aan de capaciteitsbehoefte van het betreffende moment en de individuele wens van de gebruiker.

Door de mogelijkheid iedere geconditioneerde zone te regelen worden de energiekosten tot een absoluut minimum beperkt. Uitsluitend de ruimtes die vragen om koeling of verwarming worden geconditioneerd. Bij een constante luchtsnelheid en gelijkblijvende luchthoeveelheid wordt de uitblaastemperatuur continu aangepast aan de werkelijke behoefte.

De moderne digitale invertertechniek in combinatie met warmtepompen, maakt de investering in deze systemen nog meer rendabel aangezien de apparatuur het hele jaar door kan worden gebruikt. Met een minimale investering aan elektrische energie zal maximale energie worden bespaard door een rendement van boven de 400%.