Euro-Air Nederland voor een beter binnenklimaat

Het klimaat moeten we nemen zoals het is. Zelfs de meest deskundige specialisten kunnen daar niets aan veranderen. Met ons "binnenklimaat" ligt dat gelukkig volledig anders. Daar kunnen onze experts namelijk alles aan doen en dat is maar goed ook.

Airconditioning is van invloed op het welzijn van mens ... en machine

Het klimaat is van invloed op het welzijn van de mens. Dit geldt voor zowel binnen als voor buiten. Werken, winkelen en ontspannen in een geconditioneerde ruimte heeft bewezen plezieriger en ook stukken gezonder te zijn. Een uitgebalanceerd binnenklimaat verhoogt de werklust en daarmee de productiviteit. Ook werkt een airconditioninginstallatie, positief op de kooplust van het winkelend publiek en het verhoogt het plezier van een avondje uit. Airconditioning is veel meer dan wat extra frisse lucht, koelen, verwarmen, voldoende ventilatie, uitfilteren van stofdeeltjes en het regelen van de vochtigheidsgraad zijn onderdelen hiervan. Alles in een, geluidsarm, tocht- en storingsvrij systeem.

Passen, meten en weten .. airconditioners

Euro-Air Nederland heeft in meer dan 40 jaar!! erg veel ervaring opgebouwd binnen een aantal veeleisende toepassingsgebieden van luchtbehandeling. Werkcabines van containeroverslagbedrijven, grote- en kleine computerruimten, kantoor-complexen, etc. Ook verzorgen wij de airco techniek & service in sportcentra, fitness en yoga ruimtes. En uiteraard airconditioning bij u thuis.

Toch zullen wij nooit blind varen op onze ervaring. Iedere opdracht is toch weer anders omdat zoveel uiteenlopende factoren bepalend zijn voor de keuze van een airconditioning systeem. Bouwkundige factoren, de aard van het bedrijf, de capaciteit van een aanwezige installatie, warmte ontwikkeling van  machines, het beschikbare budget en nog veel meer. Euro-air Nederland zal vanuit zijn ervaring altijd zoeken naar een oplossing dat het hoogste rendement oplevert bij een zo gunstig mogelijke kosten/baten verhouding.

Snelheid, service en keiharde garantie

Euro-Air Nederland kan snel leveren, omdat onze mensen gewend zijn snel, accuraat en gemotiveerd te werken, desnoods 's nachts als het niet anders kan! Omdat we een een heel flexibele en doorzichtige organisatiestructuur hebben, kunnen we soms zoeken naar oplossingen voor "onmogelijke problemen". Slagvaardigheid heeft in deze markt nu eenmaal de hoogste prioriteit, wij beginnen waar een ander ophoud.

Wij beschikken over een 24-uurs servicedienst welke door de gehele Benelux een optimale service biedt. De service en het onderhoud wordt uitgevoerd door onze erkende STEK monteurs. Om storingsrisico's tot een minimum te beperken, sluiten wij met veel afnemers een op het gebruik afgestemd onderhoudscontract af. Wanneer de omstandigheden dusdanig zijn dat een standaard-unit voldoet is het in veel gevallen mogelijk deze units op huurbasis te leveren.

Voor buitengewoon onderhoudsgevoelige apparatuur werkt Euro-Air Nederland met complete wissel-units, alles in het belang van een ongestoorde productie ... uw belang!


Euro-Air Nederland is een erkend STEK installateur (Stichting Erkenningsregeling voor de uitvoering van het Koeltechnisch installatiebedrijf). STEK nr: E0201.