Bel (079 - 3628080) of mail Euro-Air Nederland ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) als u op zoek bent naar een airconditioning bedrijf in de regio Den Haag.

De airco specialist in Den Haag kan voor u een passende airco adviseren en installeren. Of u nu een bedrijf of een woning heeft in de omgeving van Den Haag het maakt niet uit, Euro-Air Nederland is al meer dan 40 jaar deskundig in het plaatsen, onderhouden en vervangen van airconditioningunits en dit op mileu vriendelijke manier.Regelmatig uw airco checken, dat voorkomt problemen. Een slecht werkende airco kan zelfs de gezondheid schaden, doordat bacteriën en schimmels zich via de lucht kunnen verspreiden. Uw airco specialist in Den Haag reinigt en desinfecteert uw airco. Indien nodig worden de luchtfilters vervangen, zodat u langer (gezond) plezier heeft van uw aircosysteem.

Onze airco specialisten in Den Haag zijn STEK-gecertificeerd en staan voor hoge normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Euro-Air Nederland werkt landelijk, maar is sterk vertegenwoordigd in Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Wassenaar, Leiden, Bergschenhoek en Zoetermeer.